Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till KFUM Örebro Friidrotts hemsida

Välkommen till vår hemsida! Du hittar ett antal flikar i toppmenyn och i spalten till vänster där du kan hitta all möjlig information om hur man börjar träna med oss, om våra arrangemang, vår policy och väldigt mycket annat. Vill du ha svar på specifika frågor så är kansliet bemannat alla dagar i veckan och vi kan nås antingen via telefon eller mail. 


Vi har precis startat upp nya barngrupper. Är du sugen på att börja friidrotta oavsett om du är yngre eller lite äldre så kan klicka på nedanstående "Träna med oss"


Träna med oss


Vid Frågor:

Friidrott@kfumorebrofriidrott & 019 - 10 26 36


Ny klubbkollektion och leverantör - Beställningar mottages till 29 november!
2019-11-15 15:04
Nu är det klart med vår leverantör Stadium gällande hur vi skall arbeta med våra klubbkläder framöver. Till skillnad mot tidigare beställs kläderna digitalt, ordinarie produkter via Stadium Teamsales och MiTeam produkter (vår specialkollektion) via Daniel (daniel@kfumorebrofriidrott.se). 

Ni hittar all information och tillvägagångssätt för beställning via följande länk på vår hemsida: http://www.kfumorebrofriidrott.se/sida/?ID=18486

Information och kollektions nås även via: https://www.stadiumteamsales.se/kfumorebrofriidrott/friidrott

Nya beställningar kommer att tas emot gällande MiTeamprodukter med intervall om 2-3 månader. Från och med idag tills fredag 29 november tar jag emot beställningar av klubbkläder från vår specialkollektion. Därefter är det ca 8 veckors leveranstid innan man får plaggen. Dessa kommer att hämtas ut i kansliet och betalning kommer ske på plats via Swish eller genom att vi vidarefakturerar er. Detta är ännu inte bestämt. Vi återkommer med mer information. 

Efter den 29 november får man vänta tills nästa beställningsperiod för inköp av MiTeam-produkter. 

Notera att vi måste få in minst 5 produkter av samma plagg för att kunna lägga en beställning. Vill ni beställa något mer ovanligt (t.ex. heldräkt) är det bra att man pratar ihop sig med några så att en beställning på 5 plagg kan läggas. 

För beställning av MiTeam Produkter meddelas följande till Daniel på kansliet:

Namn:
Personnummer:
Valt/valda plagg & Storlek: 
Totalsumma:

Sammanfattningsvis: MiTEAM produkter beställs genom Daniel och leveranstiden är längre. Övriga produkter beställer man själv via Stadium Team Sales hemsida!

Mer information nås alltså via: http://www.kfumorebrofriidrott.se/sida/?ID=18486 & https://www.stadiumteamsales.se/kfumorebrofriidrott/friidrott

Vid frågor: daniel@kfumorebrofriidrott.se eller 073-622 96 82


Kvällsutbildningar för tränare/aktiva i November/December
2019-11-04 11:51

I november och december erbjuds kvällsutbildningar med Nils Holmdahl och hans träningsgrupp (innehållandes Elin Östlund, Emma Jansson, Hanna Aabakken och Denise Sandell). Tränare och aktiva i föreningen är välkomna att ta del av dessa kvällsutbildningar. Ni ser nedan datum, tid och innehåll. Information om senare utbildningar kompletteras framöver!


Tisdag 19/11 Ämne: Styrkesnabbhet och snabbhet kl. 18.15

Tisdag 26/11 Ämne: återkommer snart. Kl. 18.15

Torsdag 5/12 Ämne: återkommer snart. Kl. 18.15

Torsdag 12/12 Ämne: återkommer snart. Kl. 18.15

Kommer och går inför säsongen 2019/2020
2019-10-28 15:09
I år var det relativt liten förändring gällande aktiva som lämnar och kommer till klubben i samband med övergångsperioden. Inga nya elitaktiva har tillkommit, men några få har bytt klubb. Längdhopparen och sprintern Jonatan Hirsh har flyttat till Göteborg och bytt till Örgryte IS Friidrott och sprintern Alexander Hult har flyttat till Karlstad och bytt till IF Göra Karlstad. Utöver detta har längdhopparen Kristoffer Kold Erlandsen flyttat till Stockholm och bytt klubb till Hammarby IF. 

Vi vill rikta ett stort tack från klubben till dessa aktiva som stått för mycket fina insatser och representerat klubben på bästa möjliga sätt. 

Nu blickar vi framåt mot ett 2020 i hopp om ännu ett framgångsrikt friidrottsår!
Registerutdrag för alla ledare
2019-10-28 11:36

Från och med den 1/1-2020 skall alla idrottsföreningar kontrollera registerutdrag av alla vuxna som arbetar med eller har kontinuerlig och nära kontrakt med barn (barn är alla under 18 år).  Detta kommer gälla KFUM Örebro Friidrotts tränare, ledare, styrelsemedlemmar och personal.


Ledare måste beställa utdrag hos polisen, www.polisen.se eller https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/. Det tar ca 5 min att fylla i ansökan (skrivare, scanner/kamera behövs). Handläggning hos polisen kan ta ca 2 veckor.


Utdraget ska sedan uppvisas och föreningen kommer dokumentera att kontrollen genomförts. Inga utdrag kommer arkiveras eller sparas hos föreningen utan kommer återlämnas direkt.


Uppvisandet kan ske följande tider:

Dagtid till personal på kansliet.

Under vecka 49 måndag-fredag 17-18,30 (styrelsemedlemmar kommer finnas tillgängliga i Tybblelundshallen )

Under vecka 50 måndag, onsdag samt torsdag 17-18,30 (styrelsemedlemmar kommer finnas tillgängliga i Tybblelundshallen.

 

Vid eventuella avvikelser i registerutdraget, så kommer de hanteras av styrelsen i varje enskilt fall.

 

Mvh 

Styrelsen 

KFUM Örebro Friidrott

Utbildningsvecka V.44
2019-10-17 11:31
KFUM Veckan V.44.
För er mellan 12-15 och 16 år+ finns det aktiviteter under KFUMs utbildningsvecka som kan vara mycket intressanta. Områden som kost och mental träning är några av de aktiviteter som erbjuds. Ni når anmälan och mer information via följande länk: https://www.kfumorebro.se/kfumveckan/

De flesta av aktiviteterna hålls på Tegelbruket i Örebro. 

Passa på och anmäl er och ta del av föreläsningar av hög klass. 
Nyheter från våra grupper
10-11 Svart, 31/10 23:30 
Örebro Indoor Games, 21/10 11:38 
07 KFUM Grupp Guld, 02/09 21:14 
Å-stadsloppet Länk, 17/06 10:27 
Gubbracet, 21/05 19:37 
07 KFUM Grupp Guld, 29/04 20:30 
 
Följ oss på sociala medier!
Huvudsponsor Åstadsloppet:
 
Sponsorer och samarbetspartners:
 
Våra arrangemang:
Vi samarbetar med