Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Varmt välkomna till vår gruppsida!
En träningsgrupp som startade upp hösten -12.
Tränare är Sofia Karlsson, Sven Jönsson och Fredrik Roos.
Vi kör 2 träningspass i veckan.
Måndagar 18.30-19.30
Torsdagar 18.00-19.30
Gruppen är nedlagd
2019-04-11 13:49
Gruppen är from 4 april nedlagd. 

Tack för denna tid.
Dags för 2018!
2018-01-27 15:32
Vi körde igång träningarna redan första veckan i januari och kör from måndag 29/1 två gånger i veckan i Tybblelundshallen dvs
Måndagar 18.30-19.30
Torsdagar 18.00-19.30Start
2017-08-31 14:16
Idag startar gruppen 05/06 Roos, Jönsson&Karlsson sina träningar. 
Numera sker träningarna på torsdagar kl 18.00 till 19.30.

Se utskicket för mer detaljerad information.


Ökad träning?
2017-03-31 20:51
Hej!
Efter lite strul med tekniken har vi nu gått ut med en fråga till er, via mail.
Vi har skickat ut en fråga angående om era barn är intresserade av att öka sin träning till två dagar/vecka. 
Vi vill se hur stort intresset är.  Vi vet inte vilken extradag det blir och det är inget tvång att träna två dagar även om du svara att du kan.
Svara "jag kommer" om du vill träna två dagar och "jag kommer inte" om du inte vill.

Vänliga hälsingar
Ledarna
Minnesanteckningar från föräldramötet 20 jan
2017-02-05 18:34

Föräldramöte 20 januari minnesanteckningar (med tilläggsinfo) 


Vi ser att gruppen fungerar väldigt bra tillsammans och att barnen har kul tillsammans. I början av terminen kommer vi få in nya gruppmedlemmar vilket vi tycker är kul.  


Under vårterminen tränar vi som vanligt en gång i veckan dvs fredagar kl 17.00 till 18.15. Under våren får ni förälder möjlighet att fundera kring hur vi tränar vidare i höst då det framkommit önskemål om att köra två gånger i veckan. Först och främst vill vi att ni frågar barnen om de vill. Vi vill inte att barn slutar för att vi ökar på träningen. Vi återkommer till detta inom kort. Ni har möjlighet att kontakta oss med era funderingar och frågor kring detta eller prata med oss vid träningstillfällena.  


Två inomhustävlingar äger rum under mars-månad, Tybblelundsspelen 11 mars (http://sportadmin.se/hemsida/start/?ID=17974) samt Marsspelen 25-26 mars (http://idrottonline.se/StocksatersIF-Friidrott/Tavlingar/Marsspelen). Under maj-månad har Glanshammar en tidig utomhustävling och vi återkommer till den senare.  


Alla funktionärsuppdragen är tilldelade men skulle det vara så att det ändå dyker upp något oförutsedda saker som äger rum samtidigt som man skulle genomfört sitt arbete så vill vi att man försöker lösa det på något sätt. Det kan vara att man kanske kan kolla med anhörig eller någon som man känner som kan hoppa in och skulle det inte gå så får man ringa kansliet och förklara läget och sedan sätta upp sig på annat uppdrag. Det måste upprepas att man hade möjlighet att välja uppdrag innan man blev tilldelade uppdragen. 


Listan med uppdragen finns på vår grupps hemsida. Föreningen skickar ut kallelser inför arrangemangen med information om vad man ska göra.  


Tack vare funktionärsarbetet vid arrangemangen kan föreningen bedriva verksamhet för barn och ungdomar och på så sätt behöver inte vi sälja lotter och liknade och därför är det viktigt att alla ställer upp.  


Vi vill även påminna om att om barnen har ont någonstans så rekommenderar vi att man inte kommer och tränar utan man stannar hemma. Annars så blir man sittande bredvid och tittar på och det kan ta längre tid innan det onda går över.  


Träningskort har flera införskaffat nu men några saknar fortfarande kort och det är ni förälder som behöver ordna dem i kansliet precis vid entrén. Kortet ska man "blippa" i entrén varje gång man går in till hallen.   


Vi ser gärna att yngre syskon är kvar vid läktaren så att de inte är inne på arenan och leker. Detta för att undvika tex kollisioner med aktiva som springer i hög fart.  


Vid frånvaro pga sjukdom är det inte nödvändigt att meddela detta men kan ni göra det så är vi tacksamma så vi vet vilka som inte kommer. Skulle det vara så att ni av andra skäl är borta längre tider så meddela oss så vi vet att ert barn inte kommer vid flera tillfällen. 


Titta gärna in på gruppens hemsida då och då där vi samlar all info samt dokument som rör gruppen. 


Vi ser fram mot vårterminens träningar och att barnen ska ha kul på träningarna. 


Tränarna 

Sofia, Sven, Johanna och Fredrik 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
KFUM Örebro Friidrott, 28/10 15:09 
KFUM Örebro Friidrott, 28/10 11:36 
KFUM Örebro Friidrott, 17/10 11:31 
KFUM Örebro Friidrott, 30/09 16:04 
 
Följ oss på sociala medier!
 
Sponsorer och samarbetspartners:
 
Våra arrangemang:
Vi samarbetar med