Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Så här kan du engagera dig mer för att stöjda vår klubb

Vi är en ideell klubb, därför krävs det också mycket ideellt engagemang för att klubben skall kunna fungera på bästa sätt. Nedan ser ni ett antal roller som man kan ta på sig som betyder mycket för klubben, men som inte kräver allt för mycket tid. Är man intresserad av någon av nedanstående kan ni kontakta kansliet på: Daniel@kfumorebrofriidrott.se. 

 

Vi söker följande:


·      Grenansvariga vid tävlingar – Man genomgår en kort utbildning och har sedan vid tävlingar lite mer utbildning vid en särskild gren/grengrupp.


·      Tekniskt lagda personer - som vid våra friidrottstävlingar kan sköta eltidtagning och målkamera (det går ganska snabbt att lära sig).


·      Starters till våra tävlingar – Man genomgår en starterutbildning och får sedan ett lite mer ansvarsfyllt, men väldigt roligt funktionärsuppdrag.


·      Våra kommittéer - Personer som kan engagera sig i någon av våra kommittéer där vi alltid behöver mer folk – Dessa kommittéer finns att hitta på vår  hemsida - http://kfumorebrofriidrott.sportadmin.se/sida/?ID=160802.


·      Sponsring – Detta är ett jobb som det aldrig kan göras för mycket av – Vi har en marknadskommitté som man kan ingå i, men man kan även jobba vid sidan av med att få in fler sponsor. Sponsring kan innefatta att vara med på tröjan på våra lopp, ha skyltar och banderoller i hallen, höja kvalitén på våra arrangemang genom att vara där på plats och skapa ”happening” kring arrangemangen, skapa samarbeten och eventuella avtal som gynnar klubben m.m. 

 
Följ oss på sociala medier!
Huvudsponsor Åstadsloppet:
 
Sponsorer och samarbetspartners:
 
Våra arrangemang:
Vi samarbetar med