Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Klubbkollektion

KFUM Örebro Friidrott har ett samarbete med Stadium  gällande klubbens tränings- och tävlingskläder från Adidas. Aktuell klubbkollektion nås via följande länk: Klubbkollektion & https://www.stadiumteamsales.se/kfumorebrofriidrott/friidrott

Nedan ses och via följande länk ses information gällande hur man beställer produkterna:


SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna https://www.stadiumteamsales.se/kfumorebrofriidrott/friidrott är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i KFUM Örebro Friidrott. Det erbjuds en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Beställningar av ordinarie sortiment görs direkt till Stadium Team Sales. Skapa en användare för webborder via hemsida. När ni sedan har lagt en order kommer er Team Sales säljare att kontakta er för informaton om er beställning samt att du kan se era ordrar via på vår hemsidan. 

Miteam produkter (KFUM Örebro Friidrotts specialkollektion)
MIteam produkter beställs via kansliet. Ca 2 månader leveranstid.
Telefon: 019-102636
E-post: friidrott@kfumorebrofriidrott.se

Övriga produkter ca 2-3 v leveranstid.

Vid frågor gällande beställningar kontakt er Team Sales enhet.

Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni låna en provstege på önskade produkter av Team Sales. Då har ni möjlighet att pröva produkter på tex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna. Det är viktigt att kontakta oss, så vi säkerställer att de produkter ni vill pröva inte finns hos någon annan i KFUM Örebro Friidrott.


Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar KFUM Örebro Friidrott. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

KFUM Örebro Friidrott har valt att jobba med ADIDAS i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av ADIDAS produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i KFUM Örebro Friidrott med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Örebro
Marieberg
Team Sales
Direkt: 010-4528741 & 010-4528742
teamsales.orebro@stadium.se

 
Följ oss på sociala medier!
Huvudsponsor Åstadsloppet:
 
Sponsorer och samarbetspartners:
 
Våra arrangemang:
Vi samarbetar med