Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Säsongsstart 26/8, föräldramöte och extra träning
2018-08-17 12:27
Hej alla friidrottare i 09 röd!

Säsongsstart 26 augusti
Hoppas att ni är lika friidrottssugna som vi ledare är för nu är det snart dags att köra igång igen! Söndag den 26 augusti kl 11 har vi säsongens första träning. Vi samlas i friidrottshallen och vi tränar 75 minuter även i år.

Vi kommer under de första träningstillfällena att få några nya aktiva i vår grupp, som vi hälsar varmt välkomna!

Föräldramöte 23 september
Höstens föräldramöte kommer att äga rum söndag 23 september samtidigt som de aktiva tränar. Vi hoppas att så många som möjligt kommer för att ta emot information från föreningen och lämna synpunkter på vår träning.

Extra träning 
Nytt för denna säsong är att vi kommer att erbjuda ett extra träningstillfälle i veckan. Detta träningstillfälle ska ses som ett komplement till vår huvudträning på söndagar och riktar sig till de som känner sig motiverade att träna mer. Det extra passet genomförs i samarbete med andra 09-grupper och deras tränare, vilket betyder att det kommer att vara flera aktiva som vi inte träffat och ledare som är nya för oss alla med på träningen. Vi kommer att försöka vara med minst en av ledarna från vår grupp varje gång, men vi är som sagt inte alltid de som håller i passet. 

Dessa extra pass kommer att ligga på tisdagar kl 18:15 (lite reservation för exakt tid) med start tisdag 4 september. Samling vid matborden, och ej vid blå staketet.

Specifika kallelser kommer att skickas ut till dessa extra träningstillfällen, och svar kommer att krävas. Detta för att kunna parera för antalet aktiva per gång. 
Bolla gärna med oss ledare innan ni anmäler er till detta så kan vi berätta er om upplägget.


Vi ses söndag den 26 augusti!
/Ledarna
 
Följ oss på sociala medier!
 
Sponsorer och samarbetspartners:
 
Våra arrangemang:
Vi samarbetar med